Ühe eramu lugu

Kaunil männimetsa serval, Kakumäe pervel valmis üks imeline eramu kuhu kliendid olid valinud üheskoos sisearhitektiga enim just naturaalseid ja ajatuid lahendusi.

Looduskivi on elegantne ja luksuslik valik, tervitamaks kojusaabujaid. Professionaalne plaatimine, aga ka oskuslik järeltöötlemine tagavad parima tulemuse selliselt, et klient saab maksimaalselt parima kvaliteedi.

Selle kauni kodu omanikud valisid looduskivi ka oma köögi põrandatele ning üks erilisemaid alasid selles majas on spa-ruumid. Suursugused ruumid , mis paitavad keha ja meeli, väärivad parimaid viimistluslahendusi ning iga detail, pind, nurk ja serv on hinnaline ning tahutud meie poolt täiusikuks. Basseiniruumi bassein oli laotud klaasmosaiigist ning seinu kaunistasid muljetavaldavad tasutvalguslahendusega seinanišid. Kusjuures materjalini on kasutatud suureformaadilisi keraamilise plaate, mosaaikkombinatsioone ning põhifookus oli 1200x1800mm marmorist looduskiviplaatidel.

Eramu vannitubades sai kauneid servi kujundada nii avanevatele akendele kui praktilistele seinaniššidele. Esimene neist on kindlasti ka niiskustehniliselt oluline, et see konstruktsioonidega oskuslikult siduda.

Seevastu niššide esteetiline pool on omakorda ülioluline ning veatud servad, mis on pehmed katsuda ning kaunid vaadata on VRX Solution spetsialistidele oodatud väljakutse.

Ka mitmeplaanilise ja avara master vannitoa jaoks valiti viimistluslahendusena just looduskivi. Hubase ning luksusliku areaali põrandad on laotud marmor mosaiikplaadist ning erilahendusena on põrandad viimistlusvõtetega matistatud.

Kaunis täppistöö, palju imelisi materjale ning viimistlusvõtteid. Suurepärane koostöö tellijatega ja uhke tulemus!