Matilda maja

Toompea veerel, Kassisaba serval valmis Merko Ehitusel keskkonna vääriline Matilda Maja, mis pakub hubast kodu linna keskel.

Kaasaegsed ehituslahendused ja materjalivalik projekteerimise algusfaasist alates tagavad mõnusa rahu.  Vannitubade ja tualettruumide seinapinnad on osaliset valminud just VRX Solution OÜ hella ja hoolika käe all.

Siseviimistluses leidub keraamilisi plaate koridorides, trepikodades, esikutes, tualettruumides, vannitubades ja abiruumides, mille paigalduse teostasid meie professionaalsed ehitusspetsialistid.

Matilda Maja siseviimistlus on valminud arhitekt Ahti Peetersoo käe all koostöös Merkoga.

Vannitoa pakett sisaldab kvaliteetseid seina- ja põrandaplaate, sanitaartehnikat ja keraamikat, mööblit ja peeglit koos valgustiga. Dušinurgad on piiratud kirkast klaasist seintega ning varustatud seina ääres olevate renntrappidega.

Vannitubade sisustuses on neli erinevat viimistluslahendust, lisaks ka käsitööna valminud erilahendused klientide erisoovil.

Hexa sisustuslahendus, antrasiit ja valge kombinatsioon

Imperial dekoor on valminud 25x75mm liivakarva seinaplaatidest ning kalasabamustrisse laotud marmorist inspireeritud põrandakiviga.

Hexa sisustuslahendus on 60×60 potselandplaatidest antrasiidi ja valge kombinatsioon.

Kolmas variatsioon on Maku, mis paitab silma ning loob õdusa meeleolu.

Neljas, Myfair on põnev, musta-valge kirjum lahendus, kus seina ilmsestavad mustriga plaadid, mille paigaldamisel ning viimistlemisel on hea meistritöö ja professionaalsus eriliselt oluline.

VRX Solution meeskonna teostada oli ka eritellimusena valminud vannituba.

Aitäh lugemast! Loodame, et saite inspiratsiooni ning peatse koostöö projektini!