Plaatimis-, looduskivi- ja maalritööd, mis kestavad ja on kaunid vaadata

VRX Solution OÜ meeskond teostab plaatimis-, looduskivi- ja maalritöid. Erialane järjepidev töökogemus võimaldab tänaseks  kõiki kliendi soove teostada.

Luksuslik ja hoolega viimistletud kaunis vannituba

Plaatimistööd võivad paista lihtsad, kuid vajavad tegelikult kannatlikkust,  teadmisi, pikemaajalist kogemust ja õigeid töövõtteid. Olulisel kohal on ka asjakohased tööriistad.

VRX Solution teostab seinte, põrandate, vannitubade, basseinide jmv. plaatimist. Ehk siis kõikjal, kus kliendi sooviks on kasutada plaate pindade katmiseks.

Looduskivi on elus materjal, mis on vastupidav ja kordumatu ning sobib nii elu- kui äriruumidesse.

VRX Solution pakub sinu soovidele vastavat rätsepateenust, sest looduskivi vajab peent töötlemist ja mitte ainult – tundliku materjalina vajavad looduskivitööd ka kunstimeelt. Teostatakse kõiki looduskivitöid alustades töötasapindadest, kaminatest kuni suuremate ja keerukamate projektideni.

Basseini astmetele erialhendusega mosaiik

Maalritöid tehakse algusest lõpuni, ehk teostatakse kõik etapid, mis on vajalikud kvaliteetse ja silmale nauditava lõpptulemuse saavutamiseks, alustades pindade ettevalmistamisest sõltuvalt aluspinna materjalist. Maalritöö on ruumide siseviimistluses viimane etapp, mis annab ruumile lõpliku üldmulje.

Kui väärtustad kvaliteeti ja vastupidavust, hindad ilu ja esteetilisust, head ja korrektset klienditeenindust ning tähtaegadest kinnipidamist, siis võta VRX Solutioniga ühendust.
Töid teostatakse nii era- kui äriklientidele.

Tutvu VRX Solution poolt teostatud töödega, külastades ettevõtte Facebooki või Insagrami lehekülgi siin: FacebookInstagramwww.vrx.ee

Loe lisa Interjöörist!